Fliserens på Sjælland

Det bæredygtige valg

Hvis du bor på sjælland kan du give dine fliser helt nyt liv, ved at få udført en fliserens. Med en fliserens hos os, vil du slippe for at udskifte dine fliser, da de vil komme til at skinne som nye igen. 

Når vi udfører en fliserens, algebehandler og imprægnerer vi også altid efterfølgende. 

Vi har allerede mange års erfaring med at hjælpe boligejere på hele Sjælland med at give deres fliser et nyt liv igen. 

Fordelene ved at få udført en fliserens på sjælland

 1. Dine fliser vil få et helt nyt udtryk – I langt de fleste tilfælde vil de fremstå som nye igen. 
 2. Alle alger og flisepest vil blive fjernet.
 3. Du vil skulle bruge mindre tid på vedligeholdelse – Da fliserne er imprægneret. 
 4. Du vil forlænge levetiden af dine fliser. 
 5. Du kan potentielt sparer en del penge, fremfor at få lagt nye fliser.

Bestil et uforpligtende tilbud

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.

Vi er et professionel team der sidder klar til at besvare din henvendelse.

Flisepest & Serviceaftale på sjælland

De fleste boligejere på sjælland har desværre været udsat for flisepest, hvidt lav, sort lav, alger, mos og generelt snavs på deres belægning. 

Du behøver dog ikke leve med flisepesten, for du kan rent faktisk komme det til livs. Det er også grunden til at folk på hele sjælland tager kontakt til os. Efter en professionel fliserens vil du aldrig skulle bekymre dig om flisepest igen. For efter vi har udført en fliserens, tilbyder vi altid, at man kan tegne en serviceaftale med os. Ved en serviceaftale kommer vi en gang årligt og algebehandler dine fliser. Hvis du tegner en serviceaftale med os, vil vi også give en fuld garanti på, at flisepesten ikke kommer tilbage, så længe serviceaftalen står på.

Algemidlet som vi anvender og rådgiver om at anvende, er miljøgodkendt af miljøstyrelsen og uskadelig for både dyr og vores fælles omgivelser.

 

Udførelsen af fliserens, algebehandling og imprægneringen på Sjælland – 4 trin.

For at sikre at vi altid levere det bedste resultat hver gang, følger vi altid de samme fire steps, når vi udfører en fliserens for vores kunder. 

Udførelsen foregår således: 

 1. Fliserens – Vi anvender altid en hedtvandsrenser.
 2. Algebehandling – Miljøgodkendt algemiddel. 
 3. Imprægnering – 15 års garanti på effekten.
 4. Levering af fugesand.

 

‘Med de rigtige maskiner gør det arbejdet lettere’

– Derfor har vi investeret i de bedste maskiner på markedet. Dermed kan vi også altid garantere, at vi leverer resultater af den højeste kvalitet på markedet. 

Fliserens før
Fliserens efter

De 4 trin

1. Fliserens (Hedtvandsrens)

Det første ud af de fire trin ved en korrekt fliserens, er selve afrensningen af overfladen. 

Vi anvender 80 grader varmt vand, som først og fremmest medfører, at alle alger, flisepest, hvidt lav, sort lav. inklusive kim og sporer (rødder i fliserne) dræbes effektivt. Derudover fjerner det også mos og generelt snavs fra ens belægning.

Det er også selve hedtvandsrensningen, der sørger for, at overfladerne kommer til at fremstå som nye igen.

Fordelen ved at anvende 80 grader varmt vand er endvidere, at vi kan køre med et reduceret tryk, som i øvrigt altid tilpasses belægningens tilstand. Vi anvender special fabrikerede rensehoveder og højtryksudstyr, som medfører, at vi kører med store vandmængder. Dette gør, at vi kan foretage rensningen hurtigt og effektivt uden at skulle spule i længere tid det samme sted, herved undgås unødvendig udvaskning af overfladerne.

Derfor er udførslen af fliserensningen meget skånsom, og belægningen vil ikke derfor ikke tage skade. Når rensningen er til ende, er alle løse bestanddele fjernet, således at overfladen henstår helt ren. 

2. Algebehandlingen (miljøgodkendt algemiddel)

Andet trin efter, at vi har renset fliserne rene er, at vi algebehandler overfladen.

Grunden til at vi algebehandler efter vi har afrenset belægningen er, at vi dermed sikrer os, at der ikke vil komme nogle vækster tilbage i løbet af den nærmeste fremtid. 

De fleste ved faktiske ikke, at alger kommer oppe fra. De har aldrig haft bedre vækstbetingelser end i dag, hvor vores atmosfæriske luft er blevet mindre svovlholdig, fordi vi ikke længere fyrer med olie i samme udstrækning, som vi gjorde før. Så med andre ord har et renere klima i Danmark gjort, at leveforholdene for flisepest, hvidt lav, sort lav, alger, mos og generelt vækst, har bedre betingelser end nogensinde før. Og da atmosfæren forhåbentlig kun bliver renere og renere, er der nok ikke udsigt til at problemet angående flisepest bliver mindre i fremtiden. 

Derfor skal man selv gøre noget aktivt for at slippe af med det, da det ikke vil forsvinde af sig selv. 

Algemidlet som vi anvender og rådgiver om at anvende, er miljøgodkendt af miljøstyrelsen og uskadelig for både dyr og vores fælles omgivelser. Derudover anbefaler vi, at man årligt vedligeholder belægninger med en algebehandling. Dette kan du udføre med en simpel rådgivning fra vores side.

Alternativt kan du overlade os vedligeholde dine belægninger årligt, hvor du samtidigt kan få 15 års garanti mod alger på dine flisebelægninger. 

3. Imprægneringen (15 års garanti) 

Tredje trin efter vi har udført en grundig algebehandling af belægningen er, at vi imprægnerer overfladen. Dette vil forlænge levetiden på belægningen. Da belægningen vil være beskyttet og bedre rustet imod det danske klima, fordi nedbør ikke trænger ned i fliserne, men i stedet ledes ud i flisefugerne og herfra ud i jorden.

En imprægneret overflade medfører, at fliserne beskyttes mod fremtidig nedbrydning. Dels fordi at carboniseringen standses (udvaskning af cement og bindemidler i fliserne) og dels fordi frostsprængninger som følge af mindre fugt i overfladen undgås fremover. Vi anvender en særlig nanobaseret siloxan/silan baseret betonimprægnering, som har en dybde-virkende effekt. 

Fliseoverfladen bliver derfor imprægneret ned i en dybde på 5-10 mm. i flisen. Dette sikrer, at imprægneringen bevares, når der sker færdsel på belægningerne og imprægneringseffekten vil derfor være intakt i op til 15 år efter, den er udlagt. Derudover vil imprægneringen også være med til at forebygge imod, at diverse vækster kommer tilbage på belægningen. Da vandet ikke længere vil blive suget ned i belægningen, vil ernæringsforholdene for væksterne blive markant forringet, hvilket vil nedsætte risikoen for, at det kommer tilbage. 

imprægnering fliser

4. Levering af fugesand

Fjerde trin efter vi har imprægneret belægningen er, at vi leverer fugesandet. Vi leverer fugesandet i poser, så man selv moderat kan fordele det ud over belægningen. 

Derefter skal du feje sandet i fugerne til, de er fyldt ud. Efterfølgende vil du kunne nyde det færdige resultat, og vi kan garantere, at det vil give et helt nyt udtryk. 

Hvad kræver det af dig?

Det kræver stort set ikke noget af dig, udover at du tager kontakt til os. Vi tilbyder altid at komme og lave en gratis besigtigelse, samt give et uforpligtende tilbud på din henvendelse. Vores priser er fastsat ud fra antal m2 – Du behøver ikke selv opmåle dit areal, det gør vi også for dig, når vi er ude og besigtige din henvendelse. Du behøver heller ikke være hjemme, imens vi udfører arbejdet, da det eneste vi skal bruge, er et vandudtræk. 

Så det eneste du skal gøre, er stort set, at tage en snak med os. 

Hvorfor skal jeg vælge en professionel fliserensning?

Der er mange, der til at starte med vælger at gå ned i et byggemarked og købe en “hobbyrenser”. Dem der vælger denne løsning, opdager hver gang, at de faktisk ødelægger overfladen på deres fliser. Overfladen på fliser er meget porøs og dermed vil den let smuldre, hvis du renser den med et for højt tryk. Når du renser dine fliser med en hobbyrenser, vil strålen for hobbyrenseren have en skærende effekt på flisens overflade. Derfor vil overfladen blive skrællet af, og dermed stå åben.

Når overfladen står åben, vil risikoen for frostsprængninger også være større, da dine fliser vil stå ubeskyttet over for regn, kulde, vind og vejr.

Derudover vil diverse vækster i form af flisepest, hvidt lav, sort lav, alger og mos kunne sætte sig dybere i belægningen. Diverse vækster vil også komme tilbage hurtigere end førhen, da overfladen står åben. Dermed vil man skulle rense sine fliser igen allerede efter 1-2 år, og næste gang man skal rense sine fliser, vil væksten være sværere at rense af, da den vil være trængt dybere ind i belægningen. Derfor ender det typisk ud i, at man vælger at få lagt nogle helt nye fliser, hvilket typisk er en dyr fornøjelse. Det vil oftest koste omkring 5-10 gange så meget at få lagt nye fliser, end at få udført en professionel fliserens i første omgang. 

Private, Erhverv og Offentlige institutioner på sjælland

Vi tager imod alle henvendelser fra alle typer kunder. Derfor står vi også altid klar til at kigge på lige netop din henvendelse. Da vi altid gerne vil tilbyde den bedst mulige løsning, tilbyder vi altid at udføre en gratis besigtigelse, samt et uforpligtende tilbud. 

Nye fliser på sjælland

Vi kan også hjælpe dig med at bevarer dine fliser flotte udtryk i de næste 15 år, hvis du lige har fået dem lagt.

Det kan du læse mere om her → Klik her

Fliserens efter

Ingen fliserens opgaver på sjælland, er hverken for store eller for små for os. 

Lige meget størrelsen på din henvendelse vil vi kunne tilbyde at udføre en professionel fliserens, samt algebehandling og imprægnering på Sjælland. Når det kommer til fliserens, har vi allerede erfaring med at arbejde med alle størrelser arealer på Sjælland. 

Miljøvenlig fliserens på sjælland

Vi som virksomhed går meget op i at passe på miljøet, derfor anvender vi kun de mest miljøvenlige materialer på markedet.

Så alle de materialer vi benytter os af, er selvfølgelig miljøgodkendte ud fra dansk lovgivning. 

Det bæredygtige valg

Ved at få udført en professionel fliserens på Sjælland, vil du forlænge levetiden af dine fliser. 

Derudover vil du kunne beholde dine eksisterende fliser mange år frem, samtidig med at de vil fremstå som nye igen. 

De typiske spørgsmål ved en fliserens

Vi har samlet de typiske spørgsmål, vi møder, når vi udfører en fliserens. Du kan læse alle spørgsmålene, samt svarene her. → Klik her 

Fordele ved at få udført en fliserens af os 

 1. Du slipper af med alle alger og flisepest
 2. Dine fliser får en stærk og intakt overflade igen
 3. Du vil skulle bruge mindre tid på vedligeholdelse 
 4. Du får 15 års garanti ved en serviceaftale med os
 5. Det vil give dit hjem et helt nyt udtryk 
 6. Du vil kunne sparer en del penge, fremfor at få lagt nye fliser. 
 7. Du vil kunne forlænge levetiden af dine fliser 

Kontakt os 

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.

Vi er et professionelt team der sidder klar til at besvare din henvendelse.

Vi kommer altid helt gratis og uforpligtende ud, og kigger på din henvendelse og kommer med et bud på hvad vi kan gøre samt hvad den konkrete pris vil være. 

Klik på “kontakt knappen” for at skrive dig op til at blive ringet op af os.

Du kan også ringe eller skrive direkte til os via:

Tlf. 50 10 35 35 

Mail: Info@husvask.dk 

“Vi ser frem til at høre fra dig”

– Teamet bag Husvask

Kontakt os for at høre mere

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.
Vi er et professionelt team der sidder klar til at besvare din henvendelse.