Algebehandling tage

Algebehandling tage

Algebehandling er den mest skånsomme og økonomiske form for tagbehandling og er til dig, som ønsker en forskønnelse af dit tag, uden at det skal koste det helt store.

En algebehandling af et tag foretages ved, at der oplægges et algemiddel med lanser fra jorden, i sjældne tilfælde, hvis overfladen ikke kan rammes fra jorden, vil der skulle bruges lift eller stillads til at udføre algebehandlingen.

Der er desværre mange, der bliver misvejledt i forhold til virkningen af en algebehandling af deres tag. Derfor er der mange, der ender med at stå tilbage med en skuffende følelse over resultatet. Dette er typisk fordi, at man ikke har fået den information, man skal bruge til at forstå, hvordan en algebehandling fungerer. 

Derfor går vi meget op i at gennemgå behandlingsforløbet med den enkelte kunde.

 

5 Gode grunde til at få udført en Algebehandling af dit tag

1. Det dræber alle alger på dit tag – Efter bare to behandlinger. 

2. Du vil skulle bruge mindre tid på vedligeholdelse – Hvis du tegner en serviceaftale. 

3. Du vil i de fleste tilfælde forlænge levetiden af dit tag, hvis du vedligeholder det med en algebehandling hvert andet år. 

4.Ved løbende at vedligeholde det, vil du potentielt set kunne spare en del penge, fremfor at skulle lave større renoveringer af dit tagareal. 

5.Ved at få fjernet mos manuelt fra dit tag, vil man sikre, at den ikke kan nedbryde tagoverfladen. 

Der er mange der tror, at man vil kunne se den fulde effekt af algebehandlingen lige efter, den er udført. Sådan fungerer det dog ikke i de fleste tilfælde, der skal man have lidt tålmodighed, da det er en så skånsom tagbehandling, som det er. Derfor vil man i de fleste tilfælde først se det endelige resultat op til 6-12 måneder efter, behandlingen er udført. 

 

Algemidlet dræber mos og alger inden for det første døgn og fjernes herefter ved, at regnen skyller algerester og mos ned med tiden. Fra der er sprøjtet til du kan begynde at se virkningen, går der ikke længe, men den fulde virkning kan godt have et længere forløb afhængigt af vejrliget. Er dit tag meget beskidt, kan det sommetider kræve 2 behandlinger, før det bliver helt rent. 

Selve algebehandlingen kræver særlige vind og vejrforhold, hvis man skal have den ideelle effekt. Det skal være 8-10 grader, det skal ikke ske i fuld sol og det må ikke regne de første 5-6 timer efter midlet er oplagt, så det er et stykke arbejde, vi udfører, når vejrforholdene er helt optimale. Du kan ringe og høre, hvornår vi planlægger at komme i dit område næste gang.

Vi fjerner også mos og tømmer dine tagrender

Hvis dit tag er hårdt ramt af mos, tilbyder vi også altid at fjerne det med det samme. Dermed vil du tydeligt kunne se forskel på din tagoverflade allerede efter, vi er kørt. I forbindelse med at vi fjerner mos fra dit tag, tømmer vi også altid dine tagrender.

Dette er dog ikke inkluderet i prisen på en normal algebehandling af dit tag, derfor skal du ringe for at få den præcise pris for lige netop dit tag. 

Kontakt os 

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.

Vi er et professionelt team der sidder klar til at besvare din henvendelse.

Vi kommer altid helt gratis og uforpligtende ud, og kigger på din henvendelse og kommer med et bud på hvad vi kan gøre samt hvad den konkrete pris vil være. 

Klik på “kontakt knappen” for at skrive dig op til at blive ringet op af os.

Du kan også ringe eller skrive direkte til os via:

Tlf. 50 10 35 35 

Mail: Info@husvask.dk 

“Vi ser frem til at høre fra dig”

– Teamet bag Husvask

Bestil et uforpligtende tilbud

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.

Vi er et professionel team der sidder klar til at besvare din henvendelse.

Kontakt os for at høre mere

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.
Vi er et professionelt team der sidder klar til at besvare din henvendelse.