Om os

Om Husvask – Vi passer på dine overflader

Hvem er vi?

Husvask er en virksomhed med mere end 6 års erfaring i branchen, med en beliggende i Solrød Strand på Sjælland. Vi udfører arbejde på hele Sjælland uden kørselstillæg, ved større opgaver kører vi også til Fyn, Jylland og Sydsverige.

Vi arbejder primært med private kunder, men i nogle tilfælde også erhverv. 

  • Og der er ikke en opgave der hverken er for stor eller for lille for os. 

Vi er en virksomhed med fokus på kundens behov og langsigtede relationer. Vi udfører altid arbejdet med de mest hensigtsmæssige produkter i forhold til kvalitet, miljø og en høj slidstyrke, hvilket sikrer os altid tilfredse kunder, som må betragtes som enhver virksomheds stolthed.

Vi har i virksomheden en indgående viden omkring kemi, materialer samt bygge- og anlægsbranchen, med det sagt er vi også et innovativ foretagende der altid undersøger nye materialer og kemiske produkter.

Bestil et uforpligtende tilbud

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.

Vi er et professionel team der sidder klar til at besvare din henvendelse.

Vores ydelser

Vi har gennem tiden bygget på vores liste over ydelser, i takt med at vi har fået mere og mere viden om de forskellige materialer og kemiske produkter. Vi har altid haft som hovedfokus, at alle vores ydelser skal udføres med den højeste kvalitet på markedet. Derfor har vi løbende udvidet vores repertoire med ydelser i takt med vores viden er blevet større. Da vi har kvalitet i hovedfokus har vi derfor taget tingene i den rigtige rækkefølge, og først bygget en ny ydelse på vores repertoire, når vi har haft 100% indsigt i alt hvad den enkelte ydelse indebære.

I dag er vores hovedbeskæftigelser i grove træk fliserens, algebehandlinger, facaderens, vinduespudsning, solcellevask og afrensnings af tagrender.

Vi forsøger at være 100% transparente i alt hvad vi laver, så vores kunder altid føler at de har en 100% indsigt i den enkelte aftale.

Vi har derfor heller ingen ekstra tillæg eller gebyrer på det arbejde vi udfører. Så den pris vi tilbyder kunden er altid den 100% reelle pris for opgaven. Og vi oplyser derfor altid vores priser inklusiv moms.

Da vi altid forsøger at skabe en længerevarende relation med vores kunder, går vi selvfølgelig meget højt op i at kunden er tilfreds med det arbejde vi har leveret. Derfor forlader vi først en opgave når den er 100% færdig og tilfredsstillende for kunden.

Garanti

Vi har altid en virkningsgaranti på vores ydelser. 

Hvilket vi mener er et kvalitetsstempel på at vi altid står indenfor alt hvad vi laver.

Kontakt oplysninger

Husvask

Hvis du synes vi lyder interessante, skal du selvfølgelig altid være velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi tilbyder altid at komme ud og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tlf. 50 10 35 35 

Mail: Info@husvask.dk 

“Vi ser frem til at høre fra dig”

– Teamet bag Husvask

Kontakt os for at høre mere

Du skal altid være mere end velkommen til, enten at ringe eller skrive til os hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser.
Vi er et professionelt team der sidder klar til at besvare din henvendelse.